En smartare tagg som öppnar dörrar och hjälper dina kunder eller hyresgäster få tillbaka knippan när dom tappat bort den.

Föreställ dig en tunn snygg designad nyckelbricka med din egen design, två chip för att passa de flesta förekommande passagesystemen på marknaden och till det en unik dygnet-runt-service. Låter det bra? Då kommer avgörandet, för med en Unitag förbättrar du dessutom väsentligt chanserna att få tillbaka en borttappad nyckelknippa så du kan undvika dyra låsbyten och krångliga försäkringsärenden. Så här funkar det:

Säkerhetsbricka

Med Unitag på en borttappad nyckelknippa förbättras möjligheterna att återfå den, det krävs bara att någon hittar knippan och följer instruktionerna för att den ska komma tillbaka till sin ägare. Har du egen personal eller kanske till och med är fastighetsägare innebär inte sällan en upphittad knippa att du kan undvika kostsamma låsbyten, krångliga försäkringsärenden, men inte minst känslan av att ha förlorat nåt värdefullt.

RFID

Unitag har förutom sin "Lost and Found-funktion" dessutom dubbla chip med stöd för både EM4200 och Mifare S50 (1K) och passar således till de flesta förekommande passagesystem på marknaden. Taggen är slimmad och helt vattentät och kan anpassas med valfritt tryck eller gravyr. Nyckelbrickan finns just nu i vitt eller svart, nya färger är på gång.

Öppet dygnet runt

Vi har öppet dygnet runt, alla dagar på året. Har du frågor, vill beställa egna taggar eller få hjälp att lokalisera ägaren till en tagg, kan du kontakta vår kundtjänst när det passar dig, vi svarar alltid. Öppet dygnet runt alla dagar.

Genom att ge bort en Unitag till personal, kunder och samarbetspartners ökar du chanserna att få tillbaka en förlorad knippa. På köpet får du dygnet-runt-service men inte minst en mindre nyckelknippa, då både passagesystemet och säkerhetsbrickan är en och samma tagg.

För mer information om Unitag ring 0498-498 498

Unitag

Framsida med 4-färgstryck

Framsida med 4-färgstryck

Baksida graverad

Framsida med 4-färgstryck

Framsida med 4-färgstryck

Baksida med 4-färgstryck

Kontakta Uniguide för mer information om färger och profileringsmöjligheterna som finns för din Unitag.

Företag som använder Unitag idag